Court

Axonometric
Axonometric
Assambly drawing
Assambly drawing
Upper Floor
Upper Floor
General Section
General Section

For a suburban townhouse complex near the port of Veracruz, we designed a sports court that houses an entire community center.

 

The portico is more than a roof: it uses the inter-column capacity of the construction to generate a varied activity program (multifunctional rooms, balconies, audience steps, kids recreational areas, hammock area, adult fitness, activity rooms, library, bathrooms).

 

In the agora, designed to complement the portico, we introduced local trees and vegetation to shade and cool the area (comprised by fórum and picnic area). The new habitat has become a hub for ecological awareness and biodiversity preservation.

Project: Rozana Montiel | Alin V. Wallach

Location: Lagos de Puente Moreno, Veracruz
Program: Indoor court and plaza
Collaborator: Alejandro Aparicio
Built: 2015-2016

Photographs: Sandra Pereznieto

Project in collaboration with  INFONAVIT